DATE OF COUPLE --> 6 AUGUST 2011
BIRTHDAY KIMI N JUE --> 11 OCT 1993(LIBRA) , 29 0CT 1993(SCORPIO)

Thursday, 7 June 2012

10months already • jumie

hai semua yang ada disini , laman blogger nie :') terima kasih kerana sudi baca-baca post kami dekat sini . ALHAMDULILLAH :') 6•06•2012  pertama kali kami berdua sampai 10 bulan masa kami couple . memang rasa seronok sangat :') sebab bagi kami berdua nie pengalaman 'first time' kami , dalam hidup kami , jodoh couple kami sampai 10 bulan . amin :') best sangat , rasa macam tak percaya pun ada , tupp tupp   dah nak dekat setahun . inilah yang jadi dekat relation kami . rasa mcm semalam kenal dengan jue :) betul tak tipu . sebabnya kan , first memory saya kenal jue pun masih ingat lagi dalam otak nie ha :D apa yang kami buat , kami rancang , memang ingat sangat laa :) first time kami jumpa , hehehe :D SUMPAH  memang takkan lupa kenangan tue semua . korang semua jangan jeles dengan kami berdua :P setiap couple ada cerita dia sendiri . kami tahu perjalanan cerita cinta kami :') I LOVE YOU SAYANG <3 memang seronok sentiasa dengan dia • doakan kami bahagia :') amin :') takkan sia-siakan masa yang kami ada . Lupakan semalam , pandang besok :D

No comments:

Post a Comment