DATE OF COUPLE --> 6 AUGUST 2011
BIRTHDAY KIMI N JUE --> 11 OCT 1993(LIBRA) , 29 0CT 1993(SCORPIO)

Friday, 8 June 2012

03•06•2012

Haaaa mesti nak tahu kan sebab apa tarikh tue ?? hehehe nie nak share sikit nie , mula2 jue bagi cadangan nak pergi axis ampang . kiteorang pun pergi laa kan , rupa-rupanya dia ajak nak tengok hamster :D hehehe kiteorang pun tengok hamster-hamster yang ada dekat sana . hahahaa , semua comel-comel gila . jue nie perangai dia , dia memang suka hamster nie , ingat tak post yang dulu tue :') mula-mula tak terpikir pun nak beli , sekali jue cakap 'beli jeala ea bie ' maknanya dia dah berkenan sangat dah dengan hamster dekat situ . yeayyyyyyyy :D jue tanya kimi , nak yang mana satu , last2 kami berdua pilih hamster winter gold :D lawaaaaaaaa :P jangan jeles . kami ambik dua ekor , sepasang laa katakan :D jue happy sangat time tue :P dia suka sangat dekat hamster nie <3 . Happpyyyyyy gilaaaaaaaa kami time tue :D yang paling best lagi , jue beli satu sangkar yang mcm bag tue , senang nanti nak bawak hamster kami keluar :D kami bagi nama hamster kami JUMIE'S <3 hehehehe . Comel kan :P jue kata dia nak jaga JUMIE'S sampai besar :') amin :') doakan kmi yea :) seronok kami dah dapat hmster yang baru ,erima kasih sayang :) sebenarnya kimi ingat nak bagi hamster time birthday jue nanti :P tapi tak apa , asalkan dia happy , kimi pun happy :D

No comments:

Post a Comment