DATE OF COUPLE --> 6 AUGUST 2011
BIRTHDAY KIMI N JUE --> 11 OCT 1993(LIBRA) , 29 0CT 1993(SCORPIO)

Wednesday, 9 May 2012

Alhamdulillah :')

Heyyy, nak update lagi ni. Dah lama tak update :') Ha last update pun entah bila la kan. Hm. Rinduuu :') Hm 06/05/2012 kami genap 9 bulan :') Dekat-dekat nak genap dengan tarikh couple kan, asyik gaduh je :'( Hm air mata je yang asyik teman diri ni :'( Perit sangat :'( Kami rasa macam dah takde harapan :'(  Sebelum-sebelum ni kalau gaduh, ada salah seorang antara kami yang mengalah tapi time tu, dua-dua keras kepala. Dua-dua ego :'( Sampai kadang-kadang tiap malam kami tak tidur -.- bergaduh pasal tak puas hati Hm. Masalah yang datang tu memang la orang kata ikut kemampuan masing-masing. Kami di uji :'( Tapi tak larat la dah kalau asyik macam ni je :'( Hm. KAMI MEMANG TAK BOLEH BERJAUHAN tapi kalau dah selalu jumpa punnn? Hm. Biee, toloonnnnggggg la :'( Takkan nak cerita semua dekat sini kot :'( Syg minta maaf sebab syg banyak buat salah dekat bie sampai hubungan kita jadi macam ni :'( Tapi alhamdulillah hubungan kita sekarang dah baik seperti dulu :') Time jumpa haritu pun kita malu-malu kan bie >.< hehe. Rasa macam baru couple je. Hehe >.< sumpah segan bie :') SYG SAYANG SANGAT DEKAT BIE :') Janji ni LAST tau? >.< Biee, ingat :) Kita plan nak bercuti lagi kan bie :') Insyaallah. Sayang bie :* -jue I LOVE YOU KIMI >.<

No comments:

Post a Comment