DATE OF COUPLE --> 6 AUGUST 2011
BIRTHDAY KIMI N JUE --> 11 OCT 1993(LIBRA) , 29 0CT 1993(SCORPIO)

Friday, 13 April 2012

8BULAN :')

Hey hey . lama tak jenguk blog jumie nie :') rindu laaa :) lama jugak tak update post dekat sini . selalu lalu singgah jea . baca-baca post yang lama-lama . seronok bila baca balik . banyak benda2 yg kami share dekat sini . hehehe :D ada yang kelakar , ada yang seronok , ada yang sedih :'( tapi bukan nak share yang lama-lama . ini yang best :) sebab relation kami dah masuk bulan ke-8 :D yeayyyyyyy :D susah nak smpai sini.. Semua org nak hubungan yang sempurna , seronok , happy . Tapi tak semudah itu kita nak capai benda tue . mesti ada jatuh , mesti ada naik :) walaupun benda tue terseksa bagi kami . kami berdua terpaksa tempuhi benda-benda nie semua . kami masih muda dalam relation kami . banyak yang masih kami perlu tahu dan belajar apa erti sebuah perhubungan , kalau boleh semua couple nak impikan impian yang sama . iaitu bersama sampai bila-bila . insyaallah akan sampai kesitu . jika sama-sama berusaha untuk sampai ke arah situ . kami berdua belajar antara satu sama lain . masih mengenali hati budi masing-masing . kita tak lepas dari belajar sesuatu yang baru . setiap hari kita belajar sesuatu yang baru . tidak kira laa dari segi apa-apa pun . nak menyanyangi orang lain , nak dicintai org lain , nak dibelai , nak dimanja , adalah benda yang paling seronok dalam sesebuah hubungan . begitu juga sebaliknya , kalau betul-betul nakkan benda mcm tue , ikhlas yang penting . kalau tak , jangan harap akan dapat benda tue semua . SEMALAM ADALAH SEJARAH , HARI INI ADALAH BERTUAH , BESOK ADALAH SEBUAH HARAPAN . pandang ke hadapan , sama-sama saling memerlukan . AMIN :) dengan harapan yang sama , harap hubungan kami kekal sampai bila-bila :") doakan yang terbaik untuk kami , kami pun akan berdoa untuk diri kami masing-masing :) kita hanya manusia biasa , banyak kelemahan pada diri . belajar dari kesilapan . INSYAALLAH :D
BE THE BEST ONE ! DONT BE THE PERFECT ONE :D terima kasih sayang :') I LOVE YOU <3 I LOVE YOU <3 I LOVE YOU <3
*maaf lambat update , dah seminggu berlalu :)

No comments:

Post a Comment