DATE OF COUPLE --> 6 AUGUST 2011
BIRTHDAY KIMI N JUE --> 11 OCT 1993(LIBRA) , 29 0CT 1993(SCORPIO)

Saturday, 14 April 2012

BERAKHIR DUA BULAN DI JB :)

SABTU - 14 APRIL 2012 - 2.40 P.M

Hari nie adalah hari yang ditunggu oleh kami berdua . sebab kenapa ? jengg jengg jengg ..... hari nie jue habis practical dekat JB . yeayyyyyy :D yeayyyy :D habis sudah dua bulan dia dekat sana . ALHAMDULILLAH :')
dua bulan ingat sekejap kea ? lama gila kami rasa , banyak jugak benda yang jadi selama dua bulan ini , ada masalah jugak yang datang :( hmmmmm . tapi kami masih tetap bersama sampai ke hari nie :) terima kasih sayang :') jue selalu cerita dengan kimi kalau dia ada masalah dekat sana , dekat hospital kea , dekat hostel dia , tak kira laa apa-apa benda pun dia mesti cerita . hehehehe :) yang paling best kalau dia dekat sana kan , pagi-pagi dia dah BBM kimi , hehehe dia kejutkan kimi , ayat yang selalu cakap 'bie bangun bie , bie bangun bie , bie bangun bie' hehhehehhe best kalau dapat pasangan yang suka mengusik nie :) heheheheh macam jue kan , dia kalau kimi balik dari class , baru nak terlelap 5minit dah BBM masuk , hahahahhahha kelakar gila . HAHAHAHAHAH jue nie tahu-tahu kimi nak tidur . seronok kan :D hehehehehe  siang dia satu hari dekat hospital sana , kimi satu hari dekat class . masa kami luangkan bersama adalah waktu malam :) dari lepas maghrb tue sampai kea isyak sampai kea tengah malam . hehehe sebelum tidur jue setiap  malam dia tak lupa nak call kimi:) terima kasih sayang :') kami borak-borak , menguap-nguap . hahahhahha dua2 dah mengantuk dah tue sebenarnya  . hahahahahah  ada jea benda yang dia nak bercerita , nak bagitahu . seronokkkkkkkk :D sampai laa masa 3hari lagi nak balik , mood jue dah berubah :'( dia langsung tak ada mood . berturut-turut . kimi tak tahu sebab apa dia jadi mcm tue , ada jugak sebab yang kimi tahu . tapi tak semua , hmmmmm jue kalau dia cakap taknak cerita dia tetap dengan pendirian dia , yang dia takkan cerita . dia ada bagitahu kimi jugak sebab apa dia tak puas hati . hmmmmm tapi tak apa , semua benda tue dah diselesaikan . sekarang hanya tunggu masa jue sampai KL , kami lepak bersama balik :D yahoooooooooooo :) sayanggg , bie tunngu sayang :) hehheh dah lama tak buat apa yang kita buat selalu :D rindu semua-semua :') YEAYYYYYYY :D dah tak sabar dah nie , sekejap lagi dia dah nak sampai :) hehehehehehh terima kasih semua :') 2bulan dah lepas :D berakhirlah rindu nie kejap lagi <3 <3 <3

No comments:

Post a Comment