DATE OF COUPLE --> 6 AUGUST 2011
BIRTHDAY KIMI N JUE --> 11 OCT 1993(LIBRA) , 29 0CT 1993(SCORPIO)

Wednesday, 25 January 2012

2minggu lagi :(

 hey guys :) lama jugak kami tak update  blog kami . post yg lama tue pun mmg dah lama gila . hmmm nak share cerita sikit , awal bulan dua nnti jue nak p postinng dah . ddia buat practical dekat jb . dua bulan dia kat sana  . hmmm sedih gila nnti kami. jue kat sana lama tue :( dua bulan wei , kami terpaksa berjauhan nnti . sedih laa , kiteorg terpaksa lalui semua bnda-bnda nie . walaupun masing-masing taknak  berpisah jauh-jauh . berat hati nak pergi sana . serious nnti kami rasa sunyi . sbb jauh di mata m rindu yg teramat sangatt :'( rindu dgn prngai , rindu semua bnda :( kami ada masa 2 mnggu nie jea untuk melepak  sama-sama , aku nak luangkan masa sbnyak mana yg boleh untuk aku bersama dgn jue<3 . aku syggggg dia sgttt . I  love you jue <3 bie nak habiskan semua masa bie dgn syg skrg nie . janji ! taknak sia-siakan peluang masa  yg  ada skrg nie . janji !!!! Muahhhh :* muahhh :*

No comments:

Post a Comment