DATE OF COUPLE --> 6 AUGUST 2011
BIRTHDAY KIMI N JUE --> 11 OCT 1993(LIBRA) , 29 0CT 1993(SCORPIO)

Sunday, 8 January 2012

selepas 5 bulan ? (7 Jan 2012)

Ada benda nak cerita tapi tak boleh cerita (rahsia) Hm. Rasa macam tak percaya, tapi sumpah tak dapat lupakan. Macam dalam mimpi je :'D Bahagia gilaa time tu. Susah nak percaya apa yang dah jadi. Suatu malam tu, kami ada lepak makan dekat Gulam Mee. Tapi ju tiba-tiba badmood :'( Sampai ju balik jalan kaki sorang-sorang tapi separuh jalan........... Kitorang tak sempat pun makan time tu. Dalam pukul 12 malam, kami lepak makan lagi dekat dengan kawasan hostel ju. Kitorang sembang dengan bincang pasal kami sampai pukul 2 lebih. Ju naik hostel tapi tak boleh masuk rumah sebab kunci kawan ju pinjam time kitorang lepak makan. Bateri ju pulak tak ada time tu. Lepastu ju turun bawah cari public phone. Dah call tapi tak dijawab. Geram gila ! Ffftttt ! Lepastu ju terus call kimi. Kimi terus datang lepas tu. Kitorang lepak dekat kedai mamak sampai pukul 6. Nak tunggu sampai pukul 6 tu, ju dah mengantuk gila. Kimi pun sama, ju membebel sebab kawan dia. Sebab kawan dia, ju tak boleh masuk rumah !!!! Hmm. Tapi seronok, kitorang sembang-sembang. Ju nak tidur atas bahu kimi, kimi kacau. Kimi tak bagi tidur sebab kimi tak ada teman sembang. lepastu tukar pulak. Kimi pulak tidur, ju pulak bangun, Tukar syif kitorang :D Hehe. Sampaaaaaiiiiiiiiiiiiii pukul 6 ! Ee geram lagi ! Lepastu ju dah boleh masuk rumah, kimi pun balik. Yeaaayyy :D Ni first time kami update blog bersama, alang-alang buat assignment tu kann. Hehe :'D HAPPY !

No comments:

Post a Comment