DATE OF COUPLE --> 6 AUGUST 2011
BIRTHDAY KIMI N JUE --> 11 OCT 1993(LIBRA) , 29 0CT 1993(SCORPIO)

Monday, 6 February 2012

6 BULAN :'D

Yeayyy, dah 6 bulan :'D sangat lama bagi kami berdua. Macam-macam dah kami lalui :'D Ketawa, sedih, rindu, gaduh, menangis (: hehe. Happy sangat-sangat, kann kannn. Tapi jangan nak happy sangat lah kan (: Alhamdulillah (: Jauh lagi  kami (: hehe. Doakan kami ye (: Kami pun sentiasa doakan yang terbaik untuk diri kami (: Sayang gila dia weyhhhhhhhh :'* Tuhan, boleh tak aku nak dia :') Dia dah banyak berubah jugak bila dia layan aku :') Dia selalu tolong aku time aku susah, dia manja sangat-sangat :') Couple macam ni lah yang aku cari, boleh jaga aku :'D Bukan time senang je dia ada, dalam keadaan aku perlukan dia, dia ada untuk aku (: Aku tak pernah rasa beban pun dengan dia :'D Aku tak pernah bosan pun dengan dia :') Aku sayang dia sangat-sangat :') Saya nak awak tahu, saya tak pernah bosan cakap dekat awak 'I LOVE YOU' :'D Sekali saya cakap I LOVE YOU tu sangat mendalam tau awak maksud dia, hehe :'D Awak dah banyak sangat berjanji dekat saya, tu semua satu harapan tau awak untuk saya (': Jangan kecewakan saya :'( hukhukhukkk :'( Saya percaya awak sangat-sangat (': Awak jangan nak hilangkan kepercayaan saya dekat awak ok :') Sekarang ni kannnn, saya terpaksa berjauhan dengan awak untuk sementara waktu ni )': Sedihnyeee )': Saya rindu awaakkk )': Awak jangan cari lain )': Jangan kecewakan saya )': Awak jangan lah buat perkara yang saya tak suka )': Jangan lah sakitkan hati saya )': Tauuuuuu awaakkkkkkk )': I LOVE YOU <3 Saya bersyukur ada awakkkk :')

No comments:

Post a Comment