DATE OF COUPLE --> 6 AUGUST 2011
BIRTHDAY KIMI N JUE --> 11 OCT 1993(LIBRA) , 29 0CT 1993(SCORPIO)

Sunday, 1 January 2012

tak sangka lucky day 1 Jan 2012 :'D

Heyy, nak cerita lagi ni :') Kami ada sejarah lagi ni, hehe. Malam tadi kami pergi The Curve. Cadang nak tengok wayang cerita 'suatu malam kubur berasap' dekat Cathay Cineplexes Damansara, dekat The Curve la :P Last-last movie yang ada pukul 12.20 am. Time tu kami dekat The Curve pukul 8.40 pm. Kami pun beli tiket midnight punya, book seat couple no 1 dan 2 punya. Orang tempat movie tu cakap 'kejap lagi ambek hadiah ye, sekarang busy' Brr -,-' sumpah blurr. Dah tu, ada masa free lama gila kott, tak tahu nak buat apa -,-' Kami patah balik pergi Uptown Kota Damansara beli cover phone aku. Sorry bie, menyusahkan :/ Hmm. Lepastu pergi karaoke dekat Bintang Gemilang Kota Damansara pulak. Bie macam nak tak nak je kan pergi karaoke. Hmm maaf lagi sebab buat bie rasa terpaksa ikut cakap syg :( Sorry :( Hmm sumpah takdew mood sebab kami berdua tak bercakap pun -,-' tapi aku tibai jugak melalak, nak habiskan lagu punya pasal. Mood hilang terus, sabar ~ Dah habis je berkaraoke. Okay, huh. Pergi balik dekat The Curve. Sampai je sana, bie gedik kannn tolak-tolak badan syg. Ececehhh, nak mula bercakap lettewww. Hhmmmm. kami pergi balik jumpa Manager tempat Cinema tu, nak ambek hadiah? Huhh orang tu suruh isi form apa tah. Lepastu dia bagi hadiaahhhhhh ELLESSE WATCH tuwwww :D Hehe, terkejuuuut. Dia ambek gambar kitorang, mungkin untuk bukti kot dah ada yang bertuah hahaha :D Kami happy sangat kan bie :'* Lepastu beli makanan apa semua. Time to watch :D best gilaaaa :'D lawak. Lepas habis je kami terus balik. Yeayyy, mata pun dah mengantukkk tapi sempat lagi update blog.  Hehe, sebab nak share cerita happy ni :'D  happy dengan bie :) I LOVE YOU 1 JANUARY 2012. KBOII :*

No comments:

Post a Comment