DATE OF COUPLE --> 6 AUGUST 2011
BIRTHDAY KIMI N JUE --> 11 OCT 1993(LIBRA) , 29 0CT 1993(SCORPIO)

Thursday, 22 December 2011

:(

Hhmm. Kenapa kalau ada salah faham siket aku rasa stress gila sekarang ni :'( Aduhh :'( Kenapa macam tu? Bukannya sampai break pun gaduhh jew hhm tapi aku tetap risauu :'( Tak tenang lah, nanti aku asyik fikir je pasal hal ni :'( Aku dah set yang aku tak kan pisah dengan kau walaupun kita gaduh sampai teruk :'( Serius. Aku dah sayang sangat dekat kau ni :'( Apa pun halangan aku sanggup lalui walaupun harus berkorban :'( Aku sayang sangat dekat kau, faham lah aku :'( Aku memang tak pandaikan jaga perasaan kau :'( Hhmm. Untuk kau tahu, kawan baik aku ramai lelaki berbandingkan perempuan. Kawan lelaki tu semua hanya kawan, dorang selalu tolong aku masa aku perlukan sesuatu. Niat aku kalau dah berkawan, layanan aku dekat dorang tak kan sama macam aku layan kau. Langsung tak sama ! Cara aku contact ke, aku macam nak tak nak je bila aku bagi respond dekat dorang. Sebab aku rasa memang patut pun macam tu. Kawan perempuan pulak macam biskut. Aku bukan terhegeh-hegeh nak kawan dengan lelaki pun. Dah memang dari dulu kawan aku tu lelaki. Lepak dengan lelaki. Tapi bila aku couple dengan kau, aku jauhkan diri aku dari semua kawan-kawan aku. Aku rasa ada kau seorang dah cukup boleh jadi kawan aku, family aku, kekasih aku. Dah cukup, aku tak perlu kan orang lain. Kawan aku semua lelaki, dulu. Sekarang mana ada aku layan semua kawan baik aku tu. Sebab aku ingat kau. Jujur aku sayang kawan-kawan aku tu sebagai kawan tapi aku lebih sayang kan kau sebagai kekasih aku! Aku langsung tak layan bila kawan baik aku text, call. Sampai macam tu sekali aku buat dekat dorang sebab ingat kau. Tapi aku sedih, mungkin kau tak faham aku :'( Aku nak kau pun jaga perasaan aku, tu je. Kalau kau tak boleh jugak, jujur. Lama-lama aku akan biarkan kau buat apa yang kau suka. Sedih. Kenapa aku rasa nak luahkan semua ni. Kalau kau rasa kau boleh tengok aku kawan balik dengan semua kawan baik aku tu atau pun kau buat benda yang sama

No comments:

Post a Comment