DATE OF COUPLE --> 6 AUGUST 2011
BIRTHDAY KIMI N JUE --> 11 OCT 1993(LIBRA) , 29 0CT 1993(SCORPIO)

Sunday, 18 December 2011

alasan lupa

Lupa segala-galanya? Sedih sebab tak dapat jumpa bie dalam masa seminggu tapi takpe. Seminggu je kan bie :') Kita sempat jumpa malam tu, bie bawak qeela :) Tapi balik lepastu bie lupa nak bawak gelang syg :'( Hhmm. Dah lupa nak buat macam mana :'( Padahal baru je time jumpa kita cakap pasal gelang, hhmm. Mungkin dah kelangkabut sangat time tu, sorrry bie :'( Maaf sebab syg hilang mood time tu. Bie takde mood, syg pun takde mood. Maaf biieeeeeee :'( Syg tak marah bie punn. Syg sedih jeww :'( Syg cuma fikir, apa yang akan jadi lepas ni? :'( Kuehh bahuluuu, syg happy jugak sebab sebelum bie pergi study, bie sempat jugak luangkan masa untuk syg :') Bie jumpa syg bawak qeela :') Syg happy sangat :') Terima kasih bie :')

No comments:

Post a Comment